Dakkapellen

Dakkapellen zijn er niet alleen in allerlei soorten en maten, ook in diverse materialen en kwaliteiten. BM Daktechniek richt zich op traditionele, maatwerk dakkapellen. Als u kiest voor kwaliteit en maatwerk, bent u BM Daktechniek aan het juiste adres.

Wij maken bij onze dakkapellen uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige, duurzame en onderhoudsarme materialen (voorzien van het KOMO keurmerk). En omdat geen woonhuis hetzelfde is, vervaardigen en plaatsen wij uw dakkapel altijd geheel op maat. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het plaatsen van dakkapellen en Velux dakramen. U kunt dus rekenen op professioneel vakmanschap.

dakkapel

Dakkapellen op maat

BM Daktechniek maakt alle dakkapellen op maat. We maken ze op locatie. De dakkapellen hebben een draagconstructie. Er is keuze uit houten kozijnen of een kunststof dakkapel. Ook de buitenkant van de maatwerk dakkapellen wordt afgewerkt met hout of kunststof. Het dak wordt voorzien van bitume of kunststofdakbedekking en een hemelwaterafvoer. Uiteraard dragen we er ook zorg voor dat de dakkapellen goed geïsoleerd zijn.

 
 
logo logo